Webinaarit

Lokakuussa 2014 ilmiöpedagogiikan webinaarisarja

Webinaari = verkkoseminaari. Toteutusympäristönä Adobe Connect.

Voit osallistua omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi (erillinen sovellus iOS ja Android) osoitteessa http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/toimikas/. Kirjaudu vieraana (guest). Salasanaa ei tarvita. Vuorovaikutus webinaarin aikana kirjoittamalla (chat, yhteiskirjoittamisen dokumentti). Myös puheyhteys mahdollinen, mutta vaatii sankaluurit. Katso ruutukaappausohjeet Adobe Connectin käytöstä.

Webinaarin kulku: osallistujien vastaanotto 5 min, tallennettava teemaluento 15 min, keskustelua ja yhteisöllistä työskentelyä teemaan liittyen 40 min. Sama teema toistuu viikolla kaksi kertaa: maanantaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin klo 14-15. Keskiviikon istunnossa hyödynnetään maanantain keskustelua. Alustukset muodostavat jatkumon, mutta voit osallistua hyvin vain jompaan kumpaan.

Webinaarien luentotallenteet, aineistot ja keskusteluosion yhteenvedot julkaistaan tällä sivulla. Webinaarisarjan vetäjä on Anne Rongas. Sarjan toteuttajatiimissä ovat mukana Joanna Ovaska, Aki Luostarinen ja Taru Kekkonen. Sarja on osa AVO2-hankkeen toimintaa. Jos katsot tallenteen, ilahdumme kovin, jos täytät myös osallistujalomakkeen.

1. Palaute ja arviointi

2. Menetelmät

3. Ilmiöoppiminen on matka. Millaisia vaiheita matkaan kuuluu?

4. Ohjauksen ja oppimistilanteiden rakentamisen merkitys nousee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s